Terepasztalos Játékok Magyarországon – v2

images (5)Nagyjából két évvel ezelőtt kiraktam egy szavazást, amely azt hivatott kutatni, hogy milyen Terepasztalos Játékokkal játszunk aktívan. Kíváncsi lennék, hogy az azóta eltelt időben milyen változás állt be a játékok terén? Lett-e több hobbista? Tényleg kevesebben játszunk? Tényleg többféle játékkal játszunk?

Azóta ami változást én érzek, az a Főnixcsarnok és a Gólemművek áldásos munkája, illetve hogy a klubok is rendeződtek, beálltak. Volt ugye egy nagy átrendeződés a KCs megszűnésével. A stabilabb helyzet biztosan a hobbi javára ment.

Kérlek szépen, juttasd el a szavazás hírét klubodba, boltodba, honlapodra – jó lenne (már csak a kíváncsiságon túl is) összegyűjteni a válaszokat, és megnézni a változást. Én már csak ilyen százalék-fetisiszta vagyok… 🙂

A Kérdés:

Milyen terepasztalos játékokkal játszol aktívan?

Az aktívan alatt azt értem, hogy mondjuk idén már többször elővetted a polcról. Megpróbálok minél több mindent felsorolni, de az előző szavazásból látszik, hogy sok játékkal csak nagyon kevesen játszanak.

Oldalt megtalálod, kérlek szavazz!

* * *

Display4LadderMatch_zps666362efAmi még érdekes lenne, ha nem azt néznénk, hogy milyen játékokkal játszol AKTÍVAN, hanem hogy milyen seregeid vannak otthon 🙂 Biztos más lenne a kép. Lehet, az is megérne majd egy szavazást?

A blog FACEBOOK oldalán a cikket is osszátok meg (Warhammer Tactics Blog csoport). Köszi.

S a korábban indított két cikksorozat nem fog leállni, a következő Seregépítő-t már írom is. Továbbá már csak a High Elf kódex hivatalos megjelenésére várok, arról is közzéteszek majd egy MJJ-t. 🙂

További jó olvasást!

[Total: 0    Average: 0/5]
Címke , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..