Seregek értékelése – Dark Elves

Bevezető nélkül most, jöjjenek a Sötét Elfek.

[starratingmulti id=10 tpl=12]

– – – Értékelés- – – –

Modellezés, Figurák4 / Kaptak mindenféle új figurát, és ez meglátszik a seregen, van egyfajta hangulata. (Bevallom, nekem nem tetszenek maga a dark elf kinézet, ezzel a felfújt fejjel). Sok műanyag, pár nagyon hangulatos osztag. Négy pont, azaz több az átlagnál. Ha nagyon szőröznék, azt mondanám, hogy nem az én Dark Elf elképzelésemnek megfelelő a figurák kinézete, és számomra 2-est érne az egész, de amit a GW át akart adni, az nagyjából sikerült.

Fluff – 3 / Nem tudok ehhez mit hozzáfűzni. Nehéz ám osztályozni a Fluffot, hiszen itt 17 sereget kell 1-től 5-ig pontozni, és ugye mindegyiket lehet ideologizálni. Az adott pontok próbálják azt tükrözni, hogy a játékszabályokban mennyire köszönt vissza az adott faj hangulata, története, stb…  Nagyjából. Itt azt érzem, hogy minden a helyén van, olyan, aminek lennie kell. Semmi extra, lehetne jobb is, lehetne rosszabb is.

Közelharc4 / Néhány izgalmas egység, na meg a Hydra, Akárhogyan is az a T3, azért tudnak kellemetlenséget okozni közelharcban. Ja, és ott a Hydra.

Mágia – 4 / Erős, erős. Dark Magic az jó, plusz a sok kocka meg áldozás, szóval tud kellemetlenséget okozni. Ugyan a varázslók magukban nem erősek, és drágák is, de hatékony, ha rágyúrsz.

Lövés – 4,5 / Sikerült beelőzniük az erdei tesókat, ami szerintem szégyen. A Shade vs Waywatcher versenyt pontban és használhatóságban is a sötétebbik hegyesfülűek nyerik. Plusz, a RBT az egy olyan valami, ami Táp. Sárkány, Faember, STank, minden ellen jó. Szóval, jók.

Taktika, változatosság – 4,5 / Erőssége a seregnek a variálhatóság értelmesen, tehát játszható szinten. Gyúrhatsz mágiára, Cold One-okra, lövésekre. Változatos sereg. Majdnem a legváltozatosabb.

Tápos-e vagy? – 4 / Igen. Értő kezekben halálos és nagyon erős, átlagos kezekben átlagos ellenfél ellen pedig nyerő pozícióból indul.

Tanulógörbe 3,5 / Azért tudni kell játszani, de érdemes velük is kezdeni, ha komplex sereget szeretnél.

– – –

Összesen: 31,5 pont.

[Total: 0    Average: 0/5]
Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

2 hozzászólás a(z) Seregek értékelése – Dark Elves bejegyzéshez

  1. Cain mondta:

    Már vártam ezt az értékelést, lévén kedvenc seregem. 🙂

    A lövésre a 4,5-et azért érzem soknak mert szerintem nagyon messze állnak az 5 pontos lövésű seregektől.

  2. von Khebab mondta:

    A lövéssel én még az 5öst is megkockáztatnám.Amely sereg nem immunis a pánikra, az a 2. körtől a kulcs egységeivel bizony körönként tesztet fog dobni.A repeater xbow valami elképesztően kegyetlen nagy tömegben.Shadek pedig a bs5tel a szemedet is multishottal lövik ki.Nem erős lövések, de a puszta mennyiségük generál olyan veszteségeket, pánikokat, hogy megszédülsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..