Mighty Empires – a harmadik kör után

Egy kis összefoglalót adok most a Migthy Empires kampány alakulásáról.

Lezajlott a harmadik forduló, amiben a győzelmemért 4 birodalom pontot zsebeltem be, plusz erre a 3. fordulóra egy építési bónuszt választottam, miszerint ingyen építhetek egy épületet – ezzel kiegészült a birodalmam még egy bányával, azaz van két területem, rajta 1-1 bánya. A 4 pontból pedig vettem egy területet és arra felhúztam egy várat majd egy várost, azaz a város miatt olyan, mintha 4 területem lenne, ezzel kábé a középmezőnyben vagyok.

...s amikor felmegyek városkám legmagasbb tornyába, és szétnézek birodalmomon, látom a határokon gyülekező ellenséges seregeket. Szerencsémre sehol egyetlen démon, a Wood Elfek és az Ogrék ütötték fel tanyájukat - csupa olyan faj, ami ellen van esélyem győzni és a Nagy Öregeknek hála, eléggé ismerem is őket.

A negyedik fordulóban apró gonoszságot követtem el, megpróbáltam kihívni Lycan Wood Elfjeit, és azt az Eseményt választottam, hogy Lycan ne kaphasson semmilyen aranyat ebben a körben. Háhta bejön, és ha igen, akkor 100-150 pont előnnyel indulok ellene. Ha meg nem vele küzdök, akkor legalább gyengítettem egyik szomszédomat…

Hogy mikor fogjuk ezt a csatát lejátszani, nem tudom, de sok függ tőle, hiszen szomszédosak vagyunk, és egymást leabálva tudunk csak terjeszkedni… természetesen a csatáról be fogok számolni, reméljük izgalmasabb lesz, mint a harmadik forduló…

2008.10.22 9:39 :

Kiegészítés: Elkombináltam magam, és Garvey az ő Ogréival hamarabb jött, és ezért ő hívta ki Lycant, most Jézus ellen kell játszanom…. MEGINT DÉMONOK. 

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

 

[Total: 0    Average: 0/5]
Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..