Forge World – Új káosz masinériák

Forge World – nem kell bemutatnom.

Ám egyre jobban bizsereg a pénztárcám, mert ezek a Káosztörpe modellek bizony hozhatók Warriors of Chaos seregbe. Pontosabban a Legions of Azgorh listába, a Warhammer Tamurkhan: Throne of Chaos megjelenése(?) után már káosztörpe karakter nélkül is (ez egy FG szabálykönyv). Hogy ezek mi fán teremnek, nem tudom, nem vagyok szakavatott ismerője ezeknek. Kommentbe lehet mondani az okosságokat.

Magma cannon

A magma cannon egy rövidtávra halálos ágyú, 145 pont. A szokásos ágyúgolyó “pattanása” (bounce) helyett a lángsablont kell lerakni. Aki alatta van, kap D3 sebet egy S5, Flaming, Armour Piercing ütéstől. Tápos. Ráadásul Special choice. Szabályok itt.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Deathshrieker

A következő cucc a DEATH SHRIEKER ROCKET launcher (szabályok). Úgy kell lőni vele mint egy nagysablonos kőhajítóval (S3), csak annyi a különbség, hogy ha nem találsz el a szóródás miatt egy osztagot sem, akkor dobsz az tüzérkockával, és annyi incset mozgatod a legközelebbi (FoF) osztag felé a sablont (igaz, ekkor már kissablon). Kicsit célkövető. Flaming attack és pánik tesztet okoz.

Lehet vele S8 erővel D6 sebet is okozni, ekkor nincs célkövetés, hanem egy modellebe megy a seb, ahová leér a rakéta.  100 pötty.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Aztán itt van még egy kicsit régebbi modell, az Iron Deamon (szabályok).

 

Iron Deamon

Ez már egy törhetetlen, Large Target, impact hitelő, terrorizáló, 265 pontos démon (S7 T7 W7), és nem warmachine – kvázi mint egy Hellcannon és egy Steam Tank keveréke. Nagyjából annyi a lényege, hogy tud mozogni (6″) és utána tud lőni egy ágyúkával: 18″ S6, D3, AP.

Jó játékot hozzá, de előtte élvezetes scretchbuildet mindenkinek 🙂

Jah, Kedves TMT Manufaktúra, nem akartok ilyen  saját tervezésű Káosztörpe dolgokat? Lehet, hogy az itthoni batári piac vevő lenne rá 🙂

 

DEATH SHRIEKER ROCKET

 

 

 

 

 

[Total: 0    Average: 0/5]
Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

2 hozzászólás a(z) Forge World – Új káosz masinériák bejegyzéshez

  1. MAC mondta:

    Köszi a jó tippet!
    Egyenlőre a Manufaktúra pihen a tagok egyéb elfoglaltsága miatt de hamarosan érdekes új dolgokat láthattok tőlünk. Az ötlet nagyon jó gondolkodni fogunk rajta!

    MAC

  2. Bala mondta:

    Bármi is jön, én várom 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..