Búcsú…

… a gyíkemberektől.

Nyugi, nem kell semmi “komolyra” gondolni, a blogolás töretlenül fog folytatódik, a fantasy életem is folytatódik, minden… csak megváltam kedvenc fajomtól. Ennyi. Ne kérdezzétek a miérteket, a hogyanokat el tudom mesélni. Nincs oka, csak egyszerűen ez van.

Kicsi üresség van a szívemben. Szerettem őket nagyon. Nagyon. A Békával varázsolni mindig csodálatos volt. A szaurusz blokkokat imádtam… Ám keveset játszok fantasyval mostanság, itt állt három sereg porosodva, vágyakozva a gyakásra. Ennyi. Nincs tovább..

S akkor hogyan? Nem terveztem eladni őket, dehogy is, semmi kedvem és energiám nem lett volna ahhoz, hogy irogassak, szervezgessem, darabokban árulgassam hónapokig. Mígnem egyszer jött egy “gyíkember sereget keresek” fórumbejegyzés, én meg úgy voltam vele, ha a “Sors” azt akarja, akkor elmegy. Gondoltam, mi az esélye, hogy egyben megveszi valaki ezt a 3000-4000 pontnyi sereget? Hát megvette.

Tegnap becsomagoltam, összeraktam, elmentek.

– – –

Tudjátok, nekem az új seregkönyv és aztán az új szabálykönyv megjelenésével nagy csalódás volt a Gyíkember sereg. Előtte viszonylag táposnak számítottak, most meg egy csomó babát nem volt érdemes már hozni, a kroxigorjaim itt porosodtak évek óta, és egy csomó minden nem fért már bele a seregbe. Elegem lett a szalamandrából, meg a 235 pontos sztegából. Az I1-ből, a 3-as WS-ből, a T2-től. Egy dolog fog hiányozni: a három kockás Ld teszt. 🙂

Maradtak nekem a Káosz harcosaim, ezek valahogy jobban a szívemhez nőttek. Saját konverziók díszítik, itt játszhatok egy csomó mindennel amit szeretek – anélkül, hogy a tuti vereség nézne ki nekem. És persze a Wood Elfek. Ők még egy évig porosodnak, hátha jövőre ők kapnak seregkönyvet és nem a Bretonok.

– – –

Elmentek a gyíkemberek, csak két figura maradt nálam: egy Slann és Kroq-gar 🙂

[Total: 0    Average: 0/5]
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

3 hozzászólás a(z) Búcsú… bejegyzéshez

 1. Bala mondta:

  ja, és egyben búcsú is, mert elutazok… 🙂

  Ha visszajöttem, akkor összedobok egy Storm of magic ismertetőt… 🙂 Jó nyarat!

 2. kabaman mondta:

  Ahhoz képest, hogy annó foggal-körömmel gyűlölted a káoszt, most a gyíkok búcsúznak 🙂

 3. Bala mondta:

  Teljesen jól látod Mester 🙂
  Én mindig teret engedek a változásnak és átalakulásnak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..